Gedenken met urn of gedenksteen

Een mooie gedenksteen, of urn-plaat of sier-urn is een teken van liefde. Een herinnering aan uw dierbare.

Iedereen wil immers gedenken op zijn eigen manier. Soms door een combinatie van materialen, zoals glas, brons en RVS.  De ontwikkelingen gaan door, wij zorgen dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.

Geen post na de begrafenis of crematie
U heeft vast veel post ontvangen met informatie over (urn)-gedenkstenen. Wij hebben hierin een bewuste keuze gemaakt en doen dit niet. Wij sturen alleen informatie als daar om gevraagd wordt, via u of de uitvaartverzorger. Uiteraard bent u van harte welkom, als u daar aan toe bent. Als u onze folder wilt ontvangen, bel of mail ons dan.  U kunt ook de folder lezen via de pdf: gedenken folder

Persoonlijk contact
Wij hebben een prachtige sfeervolle showroom. Daarin staan circa 65 monumenten opgesteld. Van een ruwe kei, kunstwerk tot strak vormgegeven gedenkstenen. Voor ieder bedrag is iets moois te creëren.

U kunt rustig rondkijken en een kopje koffie of thee drinken. Het is ook mogelijk om bij u thuis een afspraak te maken.

Indien een schets is gemaakt en een tekst bedacht is, ontvangt u van ons een offerte met een tekening en een tekstvoorbeeld. De kosten voor een compleet grafmonument liggen tussen de € 1500 en € 2500 inclusief plaatsing en BTW. Alle bovenstaande werkzaamheden zijn vrijblijvend. De mogelijkheid bestaat om tijdens het maken van de gedenksteen bij ons te kijken.

Categorieën