Grafsteen, alle voorbeelden

Een mooie gedenksteen is een teken van liefde. Een herinnering aan uw dierbare.

Al eeuwen lang wordt de herinnering aan een dierbare in natuursteen vormgegeven. Dit waardige en duurzame natuurproduct kan verwerkt worden in iedere persoonlijke creativiteit. Iedereen wil immers gedenken op zijn eigen manier. Soms in combinatie met andere materialen, zoals glas, brons en RVS. Omdat wij zelf produceren is bijna alles mogelijk. De ontwikkelingen gaan door, wij zorgen dat wij op de hoogte blijven van de laatste nieuwe technieken.

Begrafenis of crematie
U heeft vast veel post ontvangen met informatie over (urn)-gedenkstenen. Wij hebben hierin een bewuste keuze gemaakt en doen dit niet. Wij sturen alleen informatie als daar om gevraagd wordt, via u of de uitvaartverzorger. Uiteraard bent u van harte welkom, als u daar aan toe bent.

Voor ieder bedrag is iets moois te creëren. De verscheidenheid is groot. Bij ons krijgt u een goede indruk om op een passende manier uw dierbare te gedenken in een blijvende herinnering.

Persoonlijk contact
Wij hebben een prachtige sfeervolle showroom. Daarin staan circa 65 monumenten opgesteld. Van een ruwe kei, kunstwerk tot strak vormgegeven gedenkstenen.

In onze showroom kunt u rustig rondkijken en een kopje koffie of thee drinken. Ben u niet in staat om bij ons te komen, dan is het mogelijk om bij u thuis een afspraak te maken. Wij laten dan een uitgebreid boek achter met eventueel wat monstertjes van het materiaal. Soms is de stap naar onze showroom nog groot, een boek bij u thuis kan dan heel oriënterend werken. In de website staan ook alvast veel voorbeelden.

Indien een schets is gemaakt en een tekst bedacht is, ontvangt u van ons een offerte. De kosten voor een compleet grafmonument (staande letterplaat met tekst, een voetstuk, liggende banden met hierop een afdekplaat) liggen tussen de € 2000 en € 2500 inclusief plaatsing en BTW. Natuurlijk kan er ook iets moois voor minder, of meer gerealiseerd worden. De offerte bevat een prijsopgaaf, een schaaltekening van het grafmonument met daarop de maatvoering en 1 of meerdere tekstvoorbeelden zoals de tekst op de letterplaat gemaakt zou kunnen worden.

Alle bovenstaande werkzaamheden zijn vrijblijvend, pas als u duidelijk aangeeft dat het monument gemaakt kan worden, is dat opdracht. Ook bestaat de mogelijkheid om tijdens het maken van de grafsteen nog eens bij ons te komen kijken.