Harder Hoogkarspel BV

Harder Hoogkarspel BV

Harder Keukenbladen

Harder Natuursteen

Zuiderwijzend 1

1616 LH  HOOGKARSPEL

Tel. 0228563507

info@hardernatuursteen.nl

gedenken@hardernatuursteen.nl

bouw@hardernatuursteen.nl

IBAN Rekeningnummer: NL48RABO0329301969

Route

Volg op de borden langs de N307 NIET de plaats Hoogkarspel, maar DE WIJZEND / Enkhuizen, totdat je afslag De Wijzend ziet staan. Deze afslag komt direct nadat je door 2 viaducten bent gereden (vanaf Hoorn). Voor de juiste route vul je ons adres in bij Google maps.

Voordelen afspraak maken

Indien u van te voren een afspraak maakt, heeft dat voordelen. Soms is het al mogelijk om informatie in te winnen over afmetingen of vereisten bijvoorbeeld bij een urn- of gedenksteen. Of kijken wij of de juiste natuursteenplaat in het zicht staat. Wij willen graag goed geïnformeerd zijn om u het beste advies te kunnen geven. Ook vanwege het Coronavirus is het beter om een afspraak te maken. De winkel is zeer ruim en goed geventileerd. Vindt u het interessant de voorraden en de productie te zien? Laat het ons weten. Wij zijn er trots op en leiden u graag rond.

Openingstijden

ma: 07:30 – 17:00
di:   07:30 – 17:00
wo: 07:30 – 17:00
do:  07:30 – 17:00
vr:   07:30 – 17:00
za:   10:00 – 15:00 (op afspraak)
zo: gesloten

Wij werken graag op afspraak i.v.m. de voorbereidingen. Eventueel kan dit ook buiten de openingstijden. Wij doen graag de showroom voor u open.  Indien u of uw familie slecht ter been is, laat het ons weten.

Offerte aanvragen

Stuur een mail met offerte aanvraag naar info@hardernatuursteen.nl en wij nemen spoedig contact met u op.


    Keukenbladen keuren

    Voor een aantal granietsoorten is het van belang dat deze platen in het groot gekeurd worden. Ook als uw keuze nog niet helemaal duidelijk is, is een bezoek erg nuttig. In onze showroom liggen grote stukken natuursteen als monster en de betreffende partij kan gekeurd worden en een plaat gereserveerd. Ook kunnen wij u nog eens adviseren over de afwerking en andere details van het blad.   Wij raden u aan om voor uw bezoek contact met ons op te nemen. De juiste partij kan dan in het zicht gezet worden en de benodigde informatie mbt de keuken kan opgevraagd worden. Tot ziens!