Gedenken met urn of gedenksteen

Een mooie gedenksteen, urn-plaat of sier-urn is een teken van liefde. Een herinnering aan uw dierbare.

Gedenken op je eigen manier. Ieder mens is uniek, dus creëren wij een unieke manier van gedenken. Bijvoorbeeld door een combinatie van materialen, zoals glas, brons en RVS.  De adviseurs van Harder zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en helpen u graag op weg.

Geen post na de begrafenis of crematie
U heeft vast veel post ontvangen met informatie over (urn)-gedenkstenen. Wij hebben hierin een bewuste keuze gemaakt en doen dit niet. Wij sturen alleen informatie als daar om gevraagd wordt, via u of de uitvaartverzorger. Uiteraard bent u van harte welkom, als u daar aan toe bent. Als u onze folder wilt ontvangen, bel of mail ons dan.  U kunt ook de folder lezen via de pdf: gedenken folder

Persoonlijk contact
Wij hebben een prachtige sfeervolle showroom. Daarin staan circa 65 monumenten opgesteld. Van een ruwe kei, kunstwerk tot strak vormgegeven gedenkstenen. Voor ieder bedrag is iets moois te creëren.

U kunt rustig rondkijken en een kopje koffie of thee drinken. Het is ook mogelijk om bij u thuis een afspraak te maken.

Indien een schets is gemaakt en een tekst bedacht is, ontvangt u van ons een offerte met een tekening en een tekstvoorbeeld. De kosten voor een compleet grafmonument begint vanaf € 2500 inclusief plaatsing en BTW. Alle bovenstaande werkzaamheden zijn vrijblijvend. De mogelijkheid bestaat om tijdens het maken van de gedenksteen bij ons te kijken.

Urnen – webshop

Wij helpen u graag bij het overbrengen van as. Het overbrengen van as is niet zomaar iets. In Hoogkarspel en Heerhugowaard hebben wij een locatie waar dit professioneel gedaan kan worden. De as ophalen van het crematorium, de asbus openen, verdelen en fijn maken (bij sieraden) en de nieuw urn verlijmen.

https://www.urnenonline.nl/                    http://www.funeralproducts.nl        https://www.westdecor.be/nl

Uitvaartverzorgers

Uitvaartverzorgers zijn de rots in de branding bij een overlijden. Wij verwijzen u graag naar een deskundige en lieve uitvaartverzorger. Voor het ophalen van een grafmonument van de begraafplaats, mailen uitvaartverzorgers het opdrachtformulier afhalen monument naar gedenken@hardernatuursteen.nl