De Waterurn

Waar je maar wilt

Met de waterurn is er een nieuwe mogelijkheid om het verlies van de dierbare een plaats te geven in je leven. Je plaatst de waterurn op een gewenste plaats, waarna de urn het as met behulp van regenwater geleidelijk aan de aarde toevertrouwt.

Een natuurlijk proces

De waterurn is een mooie bronzen bol op een buis, die circa anderhalve meter in de grond steekt. Door middel van een doseersysteem zorgt regenwater ervoor dat het as heel geleidelijk aan de aarde wordt afgegeven. Het proces van plaatsing tot totale afgifte beslaat ongeveer tien jaar, waarbij je ook zelf kunt bepalen wanneer dit proces begint of stopt. De snelheid en opname door de aarde is afhankelijk van de hoeveelheid regenval in een jaar.

Geleidelijk afscheid

De waterurn houdt dus rekening met de geleidelijke werking van het rouwproces. De waterurn zorgt ervoor dat je nog jaren een plaats hebt om je herinneringen aan de persoon op te halen, steun te zoeken en je gevoelens te uiten.

De waterurn is nóg persoonlijker te maken door de bol van een inscriptie te voorzien d.m.v een sokkel.  De waterurn biedt de mogelijkheid de as van meerdere dierbaren op te nemen. Dus ook voor een urn die misschien al jaren in huis staat.

In deze link staat de Harder folder waterurn. De waterurn is verkrijgbaar vanaf € 2.250,= (2021). In de showroom hebben wij prachtige waterurnen staan. Met de hand gemaakt, echt een kunstwerk.

Voorbeelden waterurn