Grafaccessoires

Een vaas, een lantaarn, een vlinder of een golfbal…..Accessoires op de gedenksteen maken de steen compleet en persoonlijk.

Praktisch
Een vaas is vooral praktisch. Deze wordt vastgelijmd en de binnenhuls kunt u meenemen naar de kraan. Deze gaat in de winter mee naar binnen. De mooie vaas blijft dan staan op het monument en kan niet kapot vriezen. Altijd een vaas op de steen, die niet uitgeleend kan worden aan de buren op de begraafplaats en niet om kan waaien.

Onze modellen hebben een grote liter inhoud, waardoor iedere bos bloemen lang kan blijven staan.

Verlichting op de steen
Vooral in de wintermaanden staat het heel warm en sfeervol als er allemaal kleine lichtjes branden op de begraafplaats. Dit kunnen echte kaarsjes zijn of lichtjes op een accu. Zelfs lichtjes op zonne-energie. Deze worden in een mooie lantaarn van brons, RVS of graniet gezet.

Persoonlijke ornamenten
Een dier, iets uit de natuur, een hobby of iets van het werk. Unieke kenmerken van uw dierbare kunnen in een edelmetaal op de steen gemaakt worden. Uiteraard kan dit ook gegraveerd of gelaserd worden. Hierover leest u meer onder het kopje: tekst en foto’s aanbrengen.

Kwaliteit
Alle accessoires zijn gemaakt van duurzame materialen, die net zo lang mooi blijven als de steen! Ze worden vastgelijmd op de door u aangegeven plaats op het monument. De accessoires worden vaak direct bij het monument uitgezocht maar dit kan ook altijd later nog. Hou dan wel rekening met eventueel iets kleurverschil.

Voorbeelden grafaccessoires