Keuken & Horeca

Keukenbladen in graniet, hardsteen, marmer of composiet
Harder Natuursteen is vanaf 1981 groot geworden met de levering van keukenbladen, vele bladen per dag worden door ons bezorgd of geplaatst.

Klik voor alle info en inspiratie http://www.harderkeukenbladen.nl

Vaak verloopt de levering via de interieurbouwer, het keukenbedrijf, timmerbedrijf of designspecialist. U heeft dan 1 aanspreekpunt voor uw project. Maakt u (gedeeltelijk) zelf de keuken, komen de kastjes bij IKEA vandaan of wilt u alleen het keukenblad vernieuwen? Dat regelen wij! U heeft al een keukenblad vanaf € 500,00 in een opruimsoort. Maar ook exclusieve marmers zijn te bezichtigen.

Zelfs de structuur loopt door in de randafwerking terwijl het blad toch opgedikt is.

Waarom Harder Natuursteen?
* Wij denken met u mee, altijd op zoek naar het mooiste detail
* Ontwerpen, inmeten en plaatsen of bezorgen
* Levering binnen 5 werkdagen
* Bijzondere kleuren natuursteen en composiet (> 30 kleuren)
* Service binnen 1-3 dagen
* Iedereen is welkom voor informatie en/of rondleiding
* Plaat reservering
* De langste bladen
* Het grootste eiland
* En door onze efficiënte machines: een goedkope prijs

Inmeten en plaatsen van het keukenblad
Laat Harder de verantwoording voor de maatvoering nemen. Rekening houden met speling en met stelruimte. Gelijk controle of hoeken in- of uit de haak zijn, want het natuursteen wordt daarop aangepast. We zeggen niet voor niets; het ligt er straks op de millimeter nauwkeurig in.

Korte levertijd
Alle natuursteen delen worden door ons op de werkplaats in Hoogkarspel geproduceerd. Door de grote voorraad kunt u de platen zelf keuren. Wij leveren binnen een ca 1 week. Dit komt door ons efficiënte en moderne machinepark. Met onze flexibiliteit en vakmanschap zijn we gespecialiseerd in maatwerkproducten.

Op maat gemaakt, eventueel ingemeten en geplaatst binnen een week. Kijk voor alle info en inspiratie op http://www.harderkeukenbladen.nl