Muur- of kolomafdekkingen

Muurafdekkingen en/of kolomafdekkingen
Om metselwerk netjes af te werken kan de muur of kolom met een afdekplaatje van natuursteen afgewerkt worden. Uiteraard zijn hierin vele vormen en maten mogelijk.

De meest voorkomende afdekplaat wordt met overstek geleverd in diktes van 2/3 of 4 cm dik, rondom netjes afgewerkt en aan de onderzijde voorzien van een waterholletje*. Eventueel een gat voor een snoer t.b.v. verlichting en/of rozet van verlichting.

De zijkanten kunnen standaard netjes afgewerkt worden, maar kunnen ook in een sierlijk profiel gemaakt worden. Kolomafdekkingen worden ook geleverd met aan de bovenzijde een afwerking als een boerderijdak (vier schuine kanten met het hoogste punt in het midden).

*Een waterholletje is een zaagsnede aan de onderzijde van de plaat, waardoor het water niet langs de kolom naar beneden loopt maar vóór de kolom. Hierdoor blijft de kolom mooi schoon.

Brievenbus
Wat uiteraard ook door ons gerealiseerd kan worden is een bijpassende, eventueel ingemetselde, brievenbus! Maar ook losstaande brievenbussen worden door ons geproduceerd.

Op maat gemaakt, eventueel ingemeten en geplaatst binnen een  paar weken. (bij normale drukte)