Wasbakken

Spoelbakken en wasbakken van natuursteen of composiet
Op de foto’s ziet u verschillende spoelbakken die wij produceren. De bakken worden per stuk voor u gemaakt. De maatvoering kunt u bepalen. Uiteraard afhankelijk van de kastmaat en de eventuele kraan, zeeppomp en kookkraan die eventueel achter de spoelbak moeten komen.

Massieve spoelbakken
Massieve spoelbakken maken wij in hardsteen en Zwart M graniet. De dikte is maximaal 180 mm.
Een enkele of een dubbele spoelbak, geen probleem. Met een Amsterdams profiel, gefrijnd (kan ook met Zwart M omdat wij daar gefrijnd hardsteen inzetten voor het zicht) gewoon gezoet, ook geen probleem. Wij hebben een levertijd van 2 weken nodig voor een massieve spoelbak. Wij maken onze massieve spoelbakken zonder overloop, vanwege hygiënische redenen.

Massieve wastafels van natuursteen

In vele kleuren graniet maken wij prachtige wastafelbladen. Uit eigen ervaring: ideaal in het gebruik, schoonmaken is bijna niet nodig omdat bij het dagelijks gebruik alles goed wegspoelt. Het is een enorm rijk gezicht.

Samengestelde spoelbakken
Deze spoelbakken worden uit meerdere delen gemaakt. Dit kunnen wij maken van Hardsteen, alle granieten en composieten. Spoelbakken samengesteld uit delen maken wij standaard met een naar de korfplug aflopende bodemplaat. Een vlakke bodemplaat zou water en kalkvlekken achter laten. De plaat wordt met de CNC machine bewerkt zodat het water vanuit alle kanten richting korfplug loopt. Hierdoor blijft er geen water op de bodem staan.

Veelzijdig
Elke maat en afwerking kunnen wij maken. Een dubbele of een anderhalve spoelbak, geen punt. Met een dubbelzijdig gepolijst schot in de spoelbak en twee aflopende onderplaten is het een prachtige en functionele spoelbak. Desgewenst kunnen wij ook de korfplug(gen) bijleveren.

Uiteraard kunt u een bestaande werktekening van een spoelbak bij ons opvragen om eventueel uw maatvoering hierin te zetten. Voor ons is een kastmaat voldoende.

Op maat gemaakt, eventueel ingemeten en geplaatst binnen een paar weken. (bij normale drukte)

Voorbeelden wasbakken