Granith collectie The size

TheSize, is een internationaal bedrijf voor architectonische afwerkingen en presenteert haar collectie van 12 natuurlijke granietsoorten: Granith. Deze schitterende platencollectie is te bewonderen in Echt, bij Oprey Beisterveld.

Met deze lijn, TheSize versterkt ze haar passie voor natuurlijke materialen over twee belangrijke productcategorieën: Neolith, de 100% natuurlijke gesinterd Compact oppervlak en Granith, een selectief aanbod van natuurlijke graniet. Granith vertegenwoordigt zuiverheid, exotisme en kracht.

WEERSTAND het harde oppervlak is bestand tegen krassen en slijtage.

GEMAKKELIJK  schoon te houden door zijn praktisch nul-porositeit.

VLEK RESISTANT tegen elke vorm van chemische reinigingsmiddel zoals bleekmiddel of ammoniak.

SELECTIEF PRODUCT Granith heeft haar origines in exotische groeven door een zeer gecontroleerd productie. De 12 verschillende modellen tonen een unieke karakter en onderscheiden zich door zijn tijdloze schoonheid en gedefinieerd persoonlijkheid.

RESISTENT aan hoge temperaturen.

TOP kwaliteit selectie dankzij de talrijke en strenge kwaliteitscontroles langs de volledige waardeketen van winning tot productie, met als doel het verstrekken van een unieke ervaring voor liefhebbers van graniet.

SELLECTION de verschillende modellen van de Granith zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen die gevoelens oproepen en doorgeven van de rijkdom van de natuurlijke steen. Zoals Leather look, Velvet, Gezoet of Gepolijst.

Granith collectie The size