Werkwijze

Welkom in onze showroom

Hier is alle informatie te vinden voor de realisatie van een nieuw keukenblad. Denk aan; het type materiaal, de kleurkeuze, de afwerking, de dikte, uitsparingen en lengtes. U bent dan bij de specialist voor het keukenblad.

Vaak verloopt de levering via de interieurbouwer, het keukenbedrijf, timmerbedrijf of designspecialist. U heeft dan 1 aanspreekpunt voor uw project. Maakt u (gedeeltelijk) zelf de keuken of wilt u alleen het keukenblad vernieuwen? Dat regelen wij!

Kom naar de showroom en kies een mooie plaat, uit onze imposante voorraad.

Waarom Harder Keukenbladen?

 • Wij denken met u mee, altijd op zoek naar het mooiste detail
 • Ontwerpen, inmeten en plaatsen of bezorgen
 • Levering binnen 5 werkdagen
 • Bijzondere kleuren natuursteen en composiet (> 30 kleuren)
 • Service binnen 1-3 dagen
 • Iedereen is welkom voor informatie en/of rondleiding
 • Plaat reservering
 • De langste bladen
 • Het grootste eiland
 • En door onze efficiënte machines: een hele goedkope prijs

Prijzen

De kosten voor een keukenblad worden berekend per strekkende meter als basis. Kiest u een plaat uit onze voorraad collectie, dan bent u verzekerd van een voordelige prijs. Zoekt u iets van een ander merk, leveren wij dit graag. Voor een richtprijs kunt u rekenen met € 400 per meter inclusief uitsparingen en randafwerking.

Leverwijze

Het keukenblad kan op verschillende manier geleverd worden:

 1. Het blad wordt geproduceerd vanaf uw tekening en bij ons opgehaald.
 2. Het blad kan uiteraard ook bezorgd worden in een magazijn of op het adres.
 3. Het blad wordt door ons Ingemeten en geplaatst
  Laat Harder alle verantwoording nemen. Rekening houden met speling en met stelruimte. Gelijk controle of hoeken in- of uit de haak zijn, want het blad wordt daarop aangepast. We zeggen niet voor niets; het ligt er straks op de millimeter nauwkeurig in.

Planning

Na uw showroombezoek krijgt u de volgende dag een offerte. Indien u akkoord gaat, wordt het blad ingepland voor de gewenste leverweek. Korte levertijd Alle delen worden door ons op de werkplaats in Hoogkarspel geproduceerd. Wij leveren binnen een ca 1 week. Dit kan door onze voorraad en ons efficiënte en moderne machinepark. Met onze flexibiliteit en vakmanschap zijn we gespecialiseerd in maatwerkproducten.

Voor meer gedetailleerde informatie klinkt u op deze link: Keukendocumentatie zp 2013

Inmeten en plaatsen

Laat Harder de verantwoording voor de maatvoering nemen. Rekening houden met speling en met stelruimte. Gelijk controle of hoeken in- of uit de haak zijn, want het natuursteen wordt daarop aangepast. We zeggen niet voor niets; het ligt er straks op de mm nauwkeurig in.

Korte levertijd

Alle natuursteen delen worden door ons op de werkplaats in Hoogkarspel geproduceerd. Wij leveren binnen een ca. 1 week. Dit is mogelijk door de grote voorraad en het moderne machinepark.

Bouwadvies

Wij adviseren omtrent ontwerp en technische toepassing van natuursteen. Ook architecten zijn van harte welkom om de mooiste details te zien en te bespreken. Wij maken graag, geheel vrijblijvend, een offerte.

Spoelbakken

Spoelbakken zijn er in RVS of ook van steen. In RVS worden deze meestal geleverd door de keukenleverancier. U kan ook bij ons terecht; kijk dan bij www.doeco.nl en/of www.monac.nl. Sfeervol en gebruiksvriendelijk zijn de stenen bakken, geheel om maat gemaakt in uw kastje! Uw lades uit de oven kunnen op de bodem liggen om schoon te maken. En RVS poetsen is verleden tijd. Montage van de bak wordt door uw loodgieter gedaan. (Geen garantie op een stenen bak i.c.m. een Quooker. Dit kan prima, maar laat de bak niet vollopen met kokend water)

Interieur en exterieur

Harder Natuursteen uit Hoogkarspel verzorgt natuursteen en composiet in en om uw huis. Bij complete bouwprojecten voor bijvoorbeeld interieurbouwers of bouwbedrijven, maar ook als u alleen een keukenblad, wastafelblad of ander product van natuursteen of composiet nodig heeft.

merken

Bedrijfsfilm

Maak in 2 minuten kennis met Harder Natuursteen